maandag 20 maart 2017

Dus...

Ja, het steekwoord van één der boeren in boer zoekt vrouw.
Ik volg het met gepaste afstand, net als nog lamgeslagen door de verkiezingen, uitgeput van de renovatie van de woonkamer.
Dus... maken we ons weer druk over andere zaken, over waarom dit en waarom dat en oh dat gaat weer kosten.
Al die armlastige ouderen, oh, oh die zielige middeninkomens en klimaat. Hoezo,  nee wel kolencentrales en wel banen. Oh, oh onze partij staat op verlies, maar hee sterretje Klaver op winst.

We maken ons boos en druk over? Veel maar we zijn gelukkig beter af dan een kwart miljoen Afrikanen. Afrikanen? Zijn dat niet die mensen waar we eigenlijk niks mee hebben?
Oh, honger, mwah zal wel door oorlog komen, bekijken ze maar, zolang ze niet onze kant op komen, want ja dat zou pas vervelend zijn.
Hun vee sterft massaal, tsss kunnen ze er zeker niet voor zorgen? Worden ze maar vegetarisch, of beter veganist, de oplossing voor alles.

Niks mis met het klimaat, als je een paar miljoen mensen gewoon maar vergeet.

Jammer, het is niet rond de kerst, anders zouden we geven. Want ja, dan staan onze harten open, de rest van het jaar, flikker op met je acties. We willen minstens een glazen huis.  Enne, ja opvang in de regio, oeps die is uitgedroogd, jammer lui, verder doorlopen.

Dit is echt triest!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten